18 Ekim 2012 Perşembe

PETEK TEMİZLİĞİNDE YENİ YÖNTEM

Eleşkirt ilçesine bağlı Alagün köyünde oturan 9 yaşındaki Gökhan Bayram ile amcasının oğlu 7 yaşındaki Azat Bayram, 8 Ekim günü ortadan kaybolmuş, aileleri tüm aramalara rağmen bulunamayan çocukların, köyde yaşayan ve psikolojik tedavi gören H.Y. tarafından öldürüldüğü ortaya çıkmıştı.

Oyuncu ile anlaşmaya varan sarı lacivertliler artık iş imza aşamasına geldiğinde tıpkı Hamit Altıntop transferinde olduğu gibi oyuncunun CV'sine göz attı. 30 yaşındaki yıldız stoperin geçtiğimiz sezon çok önemli bir sakatlık geçirmesi ve sadece 12 maç ilk 11'de görev alması nedeniyle sarı lacivertliler transferden son anda vazgeçtiler. Naldo bunun üzerinde bir başka Bundesliga takımı olan Wolfburg ile anlaştı. Naldo 4 kez Brezilya Milli takım forması giymişti.

 

Bunun için hem kullanışlı hem de ekonomik bir kombi ve petek alınmasına özen göstermelisiniz. Herhangi peteklerinizde sorun oluştuğu zaman, çalıştığınız firma sizin hemen yardımınıza koşmalıdır. Bu yüzden petek temizliği için 0541 785 28 37 numaralı telefonumuzdan 7/24 saat ulaşabilirsiniz.

 

Öldürülen çocuklardan Gökhan Bayram'ın dayısı Mirza Yami'nin eşi olan 3 çocuk annesi H.Y.'nin eve çağırdığı çocukların ellerini ve ayaklarını naylon ipla bağlayıp boğduktan sonra foseptik çukuruna attığı ortaya çıkmıştı. Yaklaşık 10 yıldır psikolojik tedavi gördüğü ve ağır depresyon ilaçları kullandığı belirlenen katil zanlısı kadın, kaldığı koğuşta kendini asarak ölmek istedi.

H.Y., bugün sabah saatlerinde kaldığı koğuşta herkesin uyuduğu bir sırada kendini tavana astı. Görevlilerin durumu fark etmesi üzerine Ağrı Devlet Hastanesi'ne kaldırılan H.Y.'nin kalbinin bir kez durduğu, ancak tekrar çalıştırıldığı bildirildi. Erzurum'a sevk edilen H.Y.'nin hayati tehlikesinin devam ettiği bildirildi.

Periyodik olarak ( sözleşmeli olarak ) yaptırılmayan petek temizliği, kombi ve kaloriferlerdeki tıkanıklığa sebep vermektedir. Ayrıca devir olmayan su da, ısınması geciktiğinden dolayı veya ısınmadığından ötürü sizin yüksek faturalar ödemenize ve evinizde su sızıntıları yaşamanıza sebep olmaktadır.

Kalorifer peteklerinin kanalları suyun akışını hızlandırmakta olup ayrıca tıkanıklıkların oluşmasını da engellemektedir. Periyodik olarak belirli aralıklarda petek temizliğinin yapılması gerekmektedir. Periyodik olarak petek temizliği yapılmayan ev ve işyerlerinde ısı eşit bir şekilde dağıtılamaz ve kombinizdeki sıcaklığını yükselttiğiniz halde üşüdüğünüzü farkedersiniz.

 

Montpellier'in 22 yaşındaki Faslı oyuncusu için 15 milyon Euro'yu gözden çıkartan sarı lacivertliler oyuncunun son anda gelmekten vazgeçmesiyle büyük bir hayal kırıklığı yaşadı. Geleceğin süper yıldızı olarak gösterilen Belhanda'nın peşinde Manchester United gibi bir dev de var..

Sarı lacivertlilerin son anda transferinden vazgeçtiği isim ise Werder Bremen'in 1.98'lik dev stoperi Naldo..

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder