2 Ekim 2012 Salı

Su Kaçağı Konusunda Lider Firmayız


Su kaçağı, yapılarımızda meydana gelen olağan bir durumdur. Boruların zarar görmesiyle ortaya çıkan su kaçağı sorunu, insanları fazlasıyla rahatsız eder ve yapılarımıza zarar verir. Genellikle fayans ve duvar aralarından su kızmasıyla meydana gelen bu durum yapılarda nem oluşumuna ve küflenmeye sebep oluyor. Bu sebeple kötü kokular ve kötü görüntüler oluşması olağan bir durum haline geliyor. Su kaçakları bazen de gizli olarak da meydana gelebilir.
Bu tür su kaçaklarının tespiti oldukça güç bir durumdur. Su kaçakları bazen inanılmaz derecede yüksek fatura tutarlarıyla kendini belli ediyor.
Su kaçağı tespiti için uzman firmalara başvurup yardım istemelisiniz. Firmalar deneyimli elemanlarıyla gelip, son teknoloji aletleri yardımıyla su kaçağını buluyor ve pratik bir şekilde çözüm getiriyor.
Su kaçağı yapılmadan önceki müşterilerimizin evlerinde inceleme yaptığımızda faturalarının yüksek geldiğini gördük. Bu sebep genellikle tuvalet şifon kaçaklarından meydana gelir. Su faturanız yüksek geliyor ise evinizde kaçak şüphesi varsa fakat siz bulamıyorsanız veya alt komşunuza su sızıntısı var da nerden olduğunu bulamıyorsanız bu konularda bir telefon kadar yakınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder