24 Ekim 2012 Çarşamba

Petek Temizliği Temizleme

Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan kalkan Yunanistan Havayolları'a ait özel bir uçakla önce Rodos Adası'na ardından Larnaca'ya gidecek olan sarı-lacivertli ekipte Mehmet Topal ve Gökhan Gönül iyileşerek kadroda yer aldı.

Ankara Valiliği Başkent'teki 29 Ekim yürüyüşünün yasal olmadığı gerekçesiyle engelleneceğini duyurdu. İstanbul'da ise kutlamaların yapıldığı Bağdat Caddesi'nde Kadıköy ile Büyükşehir arasında kriz yaşanıyor. Şimdi de Amasya Valiliği'nin resepsiyon davetiyesi tepki çekti. Amasya Valiliği tarafından daha önce Amasya Oteli'nde yapılan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı resepsiyonu bu yıl pastanede düzenlenecek.

Günümüzde petek temizliği konutunuz için gerekli ihtiyaçlar arasında yer alır. Konutunuzun kış şartlarında daha iyi ısınması için ve bütçenizi de fazla zorlamamak için en az 2 yılda bir temizlemek gerekmektedir.

UEFA Avrupa Ligi C Grubu 3. hafta maçında, deplasmanda Kıbrıs Rum Kesimi takımı AEL Limassol ile karşılaşacak olan Fenerbahçe 19 kişilik futbolcu kadrosuyla Güney Kıbrıs'a hareket etti.

Sakatlıkları süren Yobo, Meireles, Mehmet Topuz ve Orhan Şam ise kafilede bulunmuyor.

Öte yandan Başkan Aziz Yıldırım da takımla birlikte yer alarak Kıbrıs'a gitti.

Microsoft, Windows 8'i o kadar hızlı açılan bir işletim sistemi haline getirdi ki, başlangıçta F8'e basarak gelişmiş ayarları çağırma işlevini de kaldırmayı uygun gördü (bu seçenekler, ciddi bir hata oluştuğunda kendiliğinden ekrana geliyor veya UEFI firmware yoluyla açılabiliyor). Peki ya açılmasıiçin en bir dakika beklediğimiz Windows 7 için yapılabilecek bir şey yok mu? Yaptığımız inceayarlarla, çeşitli yazılım ve donanım takviyeleriyle Windows 7'nin çok daha hızlı açılabileceğini gördük.

Öncelikle Windows 7'nizin ne kadar sürede açıldığını ölçün

Windows 7'nizin yüklenmeesi çok uzun sürüyorsa, önce onun ne kadar sürede açıldığını ölçmenizi tavsiye ediyoruz. Çünkü Windows açılışında tasarruf edeceğiniz 30 saniye bile oldukça değerli.

Windows Olay Görüntüleyicisi içinde açılış süresini ölçmenizi sağlayacak özel bir araçbulunuyor. Windows+R tuşlarına basın, eventvwr yazın ve Enter'a basın. Uygulama ve Hizmet günlükleri > Microsoft > Windows > Tanı-Performans > Şu an yolunu izlyin. Sağ taraftanGeçerli günlüğü filtrele'ye tıklayın ve Olay kaynağı alanı için Tanı-Performans'ı seçin. Olay Kimliği için 100 yazın ve Tamam'a tıklayın. Artık Windows'un ne kadar sürede başladığını milisaniye olarak görebilirsiniz.

Firmamız Avrupa’dan getirtmiş olduğu son teknolojilerle donatılmış petek temizleme cihazları ile İstanbul’un tüm ilçelerine profesyonel teknisyenlerimiz ve ustalarımız ile hizmet veren ilk petek temizleme işini başlatan öncü firmalardan biriyiz. Petek temizliği için randevu saatinizde sizi ziyaret ederek ve de hiçbir yeri kirletmeden petek temizliği hizmetini gerçekleştiriyoruz.

Yeşilçam'ın sultanı, usta oyuncu Türkan Şoray, bir romatizma ilacının reklam çekimleri için objektif karşısına geçti.

İzzet Çapa’nın haberinde göre, Türkün Şoray uzun bir aradan sonra sevenlerin karşısına bir ilaç firmasının reklam yüzü olarak çıkmaya hazırlanıyor.

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder