21 Aralık 2012 Cuma

Petek Temizliği Maya


Kış şartlarında zor geçen petek temizliği işleri yaptırmamız gerekmektedir. Bu yüzden dolayı da sebep olan bu sorunları yapmamız gerekmektedir. Firmamız 2000 yılından beri petek temizliği konusunda sorunlarınızı çözmektedir. Ayrıca peteklerinizi her zaman periyodik bakım yaptırmanız gerekmektedir. Bu sayede yapılan bakımlarda daha rahat yapılabilmektedir. Öncelikli olarak sizlerin doğalgazınızı kontrol ederek petek temizliği için uygun olup olmadığına bakıyoruz. Daha sonra kimyasal ürünlerimiz ile beraber tıkanıklıkları açıyoruz.
Bu sayede sizlere yapılan kontroller sırasında daha iyi çalışmalar yapmaya devam ediyoruz. Kurumsal firma olarak petek temizliği konusunda öncü firmalardan biriyiz.

Almanya Dışişleri Bakanı Guido Westerwelle, Almanya’da yayımlanan Saarbrücker gazetesine verdiği röportajda, "AB’ye hızlı bir şekilde üye olunmasının Türkiyetarafından da talep" edilmediğini belirterek, "Ancak adil davranılması, güvenilirlik ve müzakerelerde saygı konusundaki istekleri haklı. Türkiye son 10 yılda nefes kesen bir başarı hikayesi yazdı" ifadelerini kullandı.

Sunucu Çağla Şikel'in arkadaşı Selin Türkmen ve Cansu Candursun ile kız kıza Nişantaşı'nda eğlendiği sıralarda Emre Altuğ da Nişantaşı'nda başka bir mekanda eğlenmişti. Emre Altuğ bu eğlence sonrası gazetelerde çıkan "Emre ve Çağla ayrı ayrı eğlendi" haberlerine twitter'dan ilginç bir yanıt verdi.
"Öncelikle kura gönlümüze göre oldu. Schalke'yi istiyorduk. Onlar geldi. Başkanı da dostumuz. Yazın, 

Büyükçekmecede yemek yedik. Çok mütevazi, çok iyi bir insan. Hamit Altıntop transferinde bize yardımcı oldu. 4-5 saat konuştuk. Hamit'i aradı, amcasını aradı tek tek konuştu. Büyük yardımı oldu. Kendisi, Hamit'in başkanlığını yapmıştı. İyi dostlukları var. Hamit de kalkar şimdi onlara 2 gol atarsa, adam vay başıma gelene bak der. Hamit de bana soruyor, 'Abi Schalke başkanını nerden buldun diye?' Ben de birini kafaya taktığım zaman sağdan soldan atak yapar onu bulurum dedim' şeklinde konuştu

Google'ın Türkiye'de bazı telekom şirketleri aracılığıyla satışa sunulan tableti Nexus 7'yi burada daha önce incelemiştik. Bu tabletin en büyük eksikliklerinden biri olarak göze çarpan Dock ve aksesuar eksikliğinden iPad mini ve Nexus 7 karşılaştırmamızda da bahsetmiştik.  Geçtiğimiz hafta Japonya'da ortaya çıkan çıkan bir video ile başlayan dedikodular "Nexus 7'ye Dock Mı Geliyor?" sorularını arttırmıştı. Asus'unJaponya sitesinde "Stokta Yok" olarak ortaya çıkan bu Dock, yaklaşık olarak 42 Dolar'dan satılıyor.

Özel cihaz ve robot yardımıyla beraber petek temizliği yapmaktayız. Ayrıca bu nedenden dolayı da kırmadan ve dökmeden peteklerinizin tamirini yapmaktayız. Artık bakkal tarzı firmalar yerine artık daha kurumsal firmaları tercih ediniz. Bu nedenle dolayı da petek temizliği sorunlarınızı bizim gibi deneyimli ve tecrübeli firmalara yaptırınız. Profesyonel ekibimiz sayesinde artık işlerinizi daha kolay ve sorunsuz şekilde yapmaktayız. Byprotek olarak sizlere petek temizliği sorunları sayesinde artık bir telefon kadar size yakınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder