14 Aralık 2012 Cuma

Petek Temizliği Önemi


Günümüzde petek temizliği son derece önem vermeliyiz. Bu yüzden de 2 veya 3 yılda bir peteklerin temizlenmesi gerekmektedir. Yazın kullanılmayan peteklerinizde kurum ve tortular oluşacağından dolayı ısıyı zayıflatırlar. Bu nedenle de sizlere peteklerinizin yüksek fatura gelmesine sebep olur. Firmamız petek temizliği konusunda kimyasal maddelerle ve gelişen teknoloji cihazlar yardımıyla peteklerinizi temizliyoruz. Ayrıca peteklerinizi temizlemek haricinde de petek borularınızı, kalorifer tesisatlarınızı gerekli olduğu durumda yeniden yapıyoruz. Böylece petek temizliği için yılda veya 2 yılda bir peteklerinizi temizlettiriniz. Soğuk kış aylarında sorunlardan bir tanesi kombi ve petek temizliğidir. Her kış ayına girerken petek temizliği yaptırdığımızda sorun yaşamamaya başlarız. Her ne kadar zor olsa da artık profesyonel ekiplerle kolay olmaktadır. Önemli olan bizlerin petek temizliği konusunda tecrübeye gerek kalmadan da bu olayların yapılmasıdır.

Eski Genelkurmay Başkanı emekli Orgeneral İlker Başbuğ, CHP milletvekilleri Mustafa Balbay ve Mehmet Haberal ile emekli Tuğgeneral Veli Küçük ’ün de aralarında bulunduğu 67’si tutuklu 275 sanıklı Ergenekon davasının dünkü duruşmasında beklenenin aksine savcı mütalaa sunmadı. 4 kez ara verilen duruşmada, söz hakkı isteyen 200 sanık avukatı ayağa kalkarak mahkemeyi protesto etti. Salonda gergin dakikalar yaşanırken sanıklara destek vermek için gelen kalabalık grup, askeri aşarak Silivri Ceza İnfaz Kurumları Yerleşkesinin kapısından içeri girmek istedi. Gruba su ve biber gazıyla müdahale edildi.
Scania markalı yeni bir kamyonun tanıtımında objektif karşısına geçen Elmander Ailesi’nde Johan'ın babası Bert Elmander ‘in şirketi kardeşi ve üvey kardeşiyle beraber idare ettiği hatta kamyonlarda sürücülük yaptığı belirtildi. "Ben futbol dışında bu işle birlikte büyüdüm" diyen Johan Elmander çocukken babası Bert kamyonla evden ayrıldığında camdan bakıp ağladığını içtenlikle anlattı. Tecrübeli futbolcu ayrıca, nakliyat ile ilgili işleri kardeşleriyle birlikte küçük yaşta öğrendiğini belirterek, "Biz üç kardeşin çocukluk hayâli futbolcu ya da kamyon şoförü olmaktı" ifadelerini kullandı.

Tuba Ünsal, önceki gece Asmalımescit'te arkadaşlarıyla buluştu. Gazetecilerin, sevgilisi Mirgün Cabas ile ilgili sorularına bozulan Ünsal "Arkadaşlar yaptığınız Beyoğlu'nda olmuyor. Ayaküstü soruları cevaplamıyorum. Lütfen beni yalnız bırakın" dedi.

Steve Jobs'ın karşı çıktığı 7 inç tablet pazarına 7.9 inç ile girerek yinefarklılaşmayı başaran Apple, iPad mini ile ben de varım dedi. Fiyat performans oranı açısından en iddialı Apple ürünü bana kalırsa iPadailesi. Özellikle iPad mini daha da uygun fiyata sahip. 16 GB'lık WiFimodeli 816 TL fiyata satışa sunan Bilkom, 32 GB'lık model için 1.067 TL,64 GB'lık model için de 1.321 TL fiyat belirlemiş. Siyah ve beyaz renkli ürünlerde herhangi bir fiyat farkı bulunmuyor.

Bakkal tarzı seçim yapmak yerine kurumsal firmaları seçiniz. Ayrıca peteklerin arada bir havaları alınıp bakımlarının yapılması gerekir. Faturalarınızın yüksek gelmemesi için petek temizliği yaptırmanız gerekmektedir. Bu yüzden dolayı da doğalgazın verdiği ısı peteklerinizdeki tortulara takılır ve ısıtamaz. Su tesisat olarak bu ve buna benzer sorunlarınızı Avrupa’dan sipariş ettiğimiz cihazlar yardımıyla beraber ve petek temizliği konusunda uzmanızdır. Kış aylarında kombileriniz tam verimli çalışmayabilirler, bunların sebebi kireçli su ve biriken pisliklerdir. Yaz ayının sonuna doğru bakım yaptırınız. Petek Temizliği tek başına yapılacak bir iş olmadığından dolayı bu konuda uzman olan kişilere ihtiyacımız vardır. Firmamız petek temizleme konusunda özel üretilmiş cihazlar yardımıyla bu işleri kısa süre içerisinde yapmaktadırlar. Ev veya konutunuzda yapılan petek temizliği sonucunda kışı daha rahat geçirebilirsiniz.


http://www.sutesisat.com/petek-temizligi/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder