6 Aralık 2012 Perşembe

Petek Temizliği Yapmak


Son teknoloji petek temizliği cihazlarımızla beraber artık petek temizliklerinde temizlenmeler on dakika sürmektedir. Bu bakımdan dolayı yılda en az 2 kez petek temizliği bakımı yapılması gerekmektedir. Eski yıllarda böyle bakımlardan olmadığında dolayı şimdi ise daha sağlıklı ve kokusuz petek temizlikleri vardır. İşyeri ve konutunuzdaki peteklerin tıkanıklarını gidermek için aylık veya yıllık periyodik bakım yapmanız gerekmektedir. Firmamız 96 yılından beri petek temizliği öncü firmalardan olmaya devam edecektir.

Bizim bu eylemden 1-2 saat öncesinde haberimiz oldu. Çalışanlarımıza bu kanunsuz bir eylemdir diye bir kısa mesaj attık. Bizim bu durumda işe son verme hakkımız var ve bunu kullandık. Arkadaşlarımız da mahkemeye başvurdu. Hukuk ne takdir ederse o olacak. Benim kendi iş yerim olsa belki geri alırım. Ama THY halka açık bir şirket, bir çok hak sahibi var. Onların adına benim affetme hakkım yok. Yargının sonucunu bekleyeceğiz hukuki bir hakkımız varsa, gereği neyse kullanacağız. Biz şirket yönetiyoruz bu şirketin kuralları var. Duygusal hareket etmemiz mümkün değil."

UEFA Genel Sekreteri Gianni Infantino, bugün yaptıkları yönetim kurulu toplantısında, Türkiye'nin de adaylığını düşündüğü 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası'nın birçok ülkeyi kapsayacak şekilde yapılmasına karar verdiklerini açıkladı.Türkiye'nin tek başına aday olma ihtimalinin de bulunduğu organizasyonda maçların yapılacağı şehirlerin İstanbul, Londra, Paris, Madrid, Roma, Berlin, Atina, Moskova, Kiev, Amsterdam, Brüksel, Basel ve Zagreb olması bekleniyor.

309 salonda seyirciyle buluşan film, böylece “Fetih 1453”ten sonra 2012 yılının en çok izlenen ikinci filmi oldu. Türkiye’de elde başarıyı Avrupa’da da gösteren Avşar Film imzalı “Evim Sensin ’in, ilk 3 günde 90 bin seyirci tarafından izlendiği açıklandı. “Bir Zamanlar Osmanlı” dizisinin setinde ata binerken ten donlarını yırtan Deniz’i yurtdışı ve yurtiçinde elde edilen gişe başarısı keyiflendirdi. Alman medyasında filmle ilgili ilginç bir haber de yer aldı. Habere göre bir kadın seyirci “Evim Stensini izlerken ağlamaktan sinir krizi geçirdi ve filmin ortasında hastaneye kaldırıldı.

Tüketiciler, akıllı telefon veya tablet seçerken ilk dikkat ettikleri şey, deneyim oluyor. Bu zamana kadar yapılan eleştiriler, Apple’ı deneyim konusunda hep bir adım öne taşıdı.Steve Jobs’ın liderliğinde izlenen politikalar, piyasaya sürülen iPhone ve iPad’leri kullanılması kolay ürünler haline getirdi. Bu ürünleri zirveye taşıyan bir diğer konu da uygulama zenginliği oldu.

Günümüzde uygulanan petek temizliği kontrollerinde yapılması gereken bakımlar vardır. Bu bakımlardan bazıları makineler ile bazılarında kombilerde yapılır. Bu sayede evinizde veya konutunuzda sıcaklığın başka yere çıktığını bilmezsiniz. Teknolojinin gelişmesiyle de petek temizliğinde daha sağlıklı ve konforlu bakımlar gelmiştir. Bununla beraber petek temizliği yeni bakımlarda gelmeye devam edeceği gibi eski bakımlar artık yapılmıyor.
















Hiç yorum yok:

Yorum Gönder