1 Kasım 2012 Perşembe

Petek Temizliğinde Sorun Çözümleri

"Terör örgütünün hasta, savunmasız ve masum insanlara karşı yaptığı bu çirkin ve zorbaca eylem asla kabul edilemez. Firmamız Avrupa’dan getirtmiş olduğu son teknolojilerle donatılmış petek temizleme cihazları ile İstanbul’un tüm ilçelerine profesyonel teknisyenlerimiz ve ustalarımız ile hizmet veren ilk petek temizleme işini başlatan öncü firmalardan biriyiz. Petek temizliği için randevu saatinizde sizi ziyaret ederek ve de hiçbir yeri kirletmeden petek temizliği hizmetini gerçekleştiriyoruz.

Tedavi görmesi zaruri olan ve hayati tehlikesi bulunan diyaliz hastalarının mağdur edilmesi, terörün karanlık ve acımasız yüzünü, teröristlerin de insani duygulardan ne kadar uzaklaştığını bir kez daha ortaya koymuştur. Terörün arkasında olanlar ve terörden medet umanlar; sağlık çalışanlarımızın her türlü şart altında kutsal hizmetlerini devam ettirerek vatandaşlarımızın bütün sağlık ihtiyaçlarını karşılayacağına, hasta vatandaşlarımızın da bu hizmetten yararlanmaya devam edeceğine şüphe duymasınlar. Masum hastalara karşı yapılan bu insanlık dışı saldırıyı kınıyor ve bu tür şiddet eylemlerinin halkımızın barış, kardeşlik ve huzur umutlarını azaltmayacağına inanıyorum."

Adı yaz ayı transfer döneminda Galatasaray ile anılan Mauro Zarate'nin Galatasaray ve Marsilya'yı reddettiği söylendi. Serie A ekiplerinden Lazio'nun başkanı Claudio Lotito yaptığı açıklamada, Ocak ayında Zarate için gelecek olan tüm teklifleri dinleyeceklerini söyleyerek, Arjantinli yıldızı satmak istediklerini dile getirdi.

Call of Duty Black Ops 2'nin müziklerinden bir örnek dinlemek isterseniz sizleri ana menü müziği ile baş başa bırakıyoruz.

Tuttosport'a açıklamalarda bulunan Lotito, "Denildiği gibi Genoa ve Torino'dan bize resmi bir teklif ulaşmadı. Zarate yaz ayında içinde Marsilya ve Galatasaray'ın da bulunduğu birkaç kulübü reddetti" ifadelerini kullandı.

İstanbul Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından lüks araçların gümrüklerden düşük fiyat gösterilerek yurda sokulması ile ilgili yürütülen çalışmada şarkıcı Sibel Can'ın lüks cipine el konuldu.

Ünlü sanatçı konuyla ilgili yapılan çağrı üzerine Mercedes marka lüks cipini İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne getirdi. Habercilerin sorularını yanıtlayan Sibel Can ifade vermek için emniyete girerken "aracımı çiftkurtlar adlı şirketten aldım" diye konuştu.

Bunun için hem kullanışlı hem de ekonomik bir kombi ve petek alınmasına özen göstermelisiniz. Herhangi peteklerinizde sorun oluştuğu zaman, çalıştığınız firma sizin hemen yardımınıza koşmalıdır. Bu yüzden petek temizliği için 0541 785 28 37 numaralı telefonumuzdan 7/24 saat ulaşabilirsiniz. Treyarch'ın merakla beklenen oyunu Call of Duty Black Ops 2'inmüzikleri, oyunun çıkmasıyla beraber iTunes'a konulacak. Trent Reznor ve Jack Wall adlı bestecilerin yaptığı müziklere oyundan ayrı olarak sahip olmak isterseniz iTunes'dan satın almak durumundasınız.

 

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder