8 Kasım 2012 Perşembe

Petek Temizliğinde Çözümler Var

Kürt sorunu şu gün yaşayan insanların yarattığı bir sorun değil. Bugün yaşayan insanların, jenerasyonun, siyasetçilerin çözmemesi halinde gelecek nesillerin bizi haklı olarak suçlayacağı bir sorunla karşı karşıyayız. Firmamız Avrupa’dan getirtmiş olduğu son teknolojilerle donatılmış petek temizleme cihazları ile İstanbul’un tüm ilçelerine profesyonel teknisyenlerimiz ve ustalarımız ile hizmet veren ilk petek temizleme işini başlatan öncü firmalardan biriyiz. Petek temizliği için randevu saatinizde sizi ziyaret ederek ve de hiçbir yeri kirletmeden petek temizliği hizmetini gerçekleştiriyoruz.

Çocuklarımıza böyle bir miras bırakmak istemiyoruz. Kelimenin tam anlamıyla eşit ver kardeşçe yaşasın istiyoruz. Yapılması gereken en temel şey demokratik siyaset kanallarını 'ama'sız ve 'ancak'sız açık tutmalıdır.

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde Cluj'u deplasmanda 3-1'lik skorla mağlup ederek grupta ikincilik koltuğuna oturdu. Rumen basını, Galatasaray'ın Cluj karşısında haklı bir galibiyet aldığı ve Cluj'un savunmada basit hatalar yaptığı görüşünde birleşirken; sürpriz bir de transfer haberini gündeme getirdi.

Rumen basınında yer alan haberlere göre; Giovani Becali, Marius Alexe'yi Galatasaray'a önerdi. Sarı-kırmızılı kulüp ile olan ilişkileri oldukça iyi seviyede olan Becali, Marius Alexe için sarı-kırmızılı yönetimden 3 milyon dolar bonservis bedeli talep etti.

Uzun süredir görmediği çocukluk arkadaşlarıyla balık keyfi yapan Tatlıtuğ, tüm ilgiyi üzerine çekti. Birçok ünlü-nün aksine eski arkadaş-larını unutmayan Tatlıtuğ, onlarla sohbet edip hasret giderdi.

Ubisoft, Assassin's Creed 3 ile büyük bir başarı elde ettiği şu dönemde, elindeki diğer proje olan Far Cry 3'e yönelmiş durumda. Oyun üzerindeki çalışmaların son noktalarına geldiklerini de art arda yayımladıkları tanıtım videolarıyla anlayabiliyoruz. Firma son olarak oyunun hikayesini anlatan bir tanıtım videosu daha yayımladı.

Bunun için hem kullanışlı hem de ekonomik bir kombi ve petek alınmasına özen göstermelisiniz. Herhangi peteklerinizde sorun oluştuğu zaman, çalıştığınız firma sizin hemen yardımınıza koşmalıdır. Bu yüzden petek temizliği için 0541 785 28 37 numaralı telefonumuzdan 7/24 saat ulaşabilirsiniz.

 

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder