23 Kasım 2012 Cuma

Petek Temizliği Sorunsuz


Firmamız Avrupa’dan getirtmiş olduğu son teknolojilerle donatılmış petek temizliği cihazları ile İstanbul’un tüm ilçelerine profesyonel teknisyenlerimiz ve ustalarımız ile hizmet veren ilk petek temizleme işini başlatan öncü firmalardan biriyiz. Petek temizliği için randevu saatinizde sizi ziyaret ederek ve de hiçbir yeri kirletmeden petek temizliği hizmetini gerçekleştiriyoruz.

Bakan Erdoğan Bayraktar, Swiss Otel’de katıldığı “Active Academy 10. Uluslararası Finans Zirvesi’nde basın mensuplarının sorularını yanıtladı. TOKİ’deki yolsuzluk iddiaları üzerine anamuhalefetin istifa çağrısında bulunduğu Bayraktar, gazetecilerin “İstifa edecek misiniz?” şeklindeki sorularıyla karşılaştı. Bayraktar, basında yer alan haberlere tepki göstererek, “Bizim basından istirhamımız, ricamız ülkenin menfaatleri doğrultusunda herkesin hareket etmesi lazım. Ülkeye yazık oluyor. Sizin kabahatiniz yok, yazamıyorsunuz. TOKİ’de yapılan yanlışlığı ifade ederek, ‘bunu ben buldum’ dedim. Bu yanlışlığı bulan kim, Erdoğan Bayraktar, bunun soruşturmasını yapan kim Erdoğan Bayraktar, mahkemeye veren kim, Erdoğan Bayraktar. Biz onu yapılırken göremedik diye onun ızdırabı içindeyiz. Onu paylaştık. Biz dedik ki 40 katrilyonluk iş yapmışız. Bu vatan bizim, bu ülke bizim. 40 katrilyonluk işte bir terbiyesiz gelmiş, yanlış yapmış ve biz onu bulmuşuz. O yanlışlığı yaptığı için üzülmüşüz. Onu da düzelmişiz. Alacağımızı alıyoruz şimdi. Alacak tespit edilmiş, teftiş raporlarıyla. O parayı alıyoruz biz. Bugünkü parayla 12 milyonunu almışız. Bunu yazan yok. Hakkımızda soruşturma, mahkeme var mı? Yok. Mahkemeyi biz açmışız. Birisi gelip bir iddiada bulunabilir. İddia başka şey, işin oluşu başka şeydir. Devletin raporları, mahkemeleri, müfettişleri var. Biz dürüstlük hakim olsun diye mücadele veriyoruz. Yalan konuşmasın, dürüst olsun, vatanını, milletini sevsin” diye konuştu.

Spor Toto Süper Lig'in 13. haftası, Beşiktaş ile Akhisar Bld. arasında oynanan karşılaşma ile açıldı.İnönü Stadı'nda oynanan mücadeleyi, ev sahibi ekip Beşiktaş 3-1'lik skorla galip tamamladı.
Beşiktaş'ın gollerini 3 ve 7. dakikalarda Filip Holosko ile 39. dakikada Hilbert kaydetti. Akhisar'ın tek sayısına ise 63'te Mustafa Aşan imza attı.

Hüseyinzade'nin hikayesinin ayrıntıları kuşkusuz önümüzdeki birkaç gün içinde daha net ortaya çıkacak. Ancak Eurosport'un verdiği bilgiye göre Hüseyinzade şans eseri kulübün başkan yardımcısıyla tanışmış. Football Manager'dan edindiği futbol bilgisiyle yöneticiyi etkileyen Hüseyinzade şubat ayından beri FC Bakü'de danışmanlık yapıyordu.
Bu testlerden sonuncusunu gerçekleştiren ve Vodafone Türkiyereklamlarında da ismine yer verilen Nokia Siemens Networks, operatörlere gönderdiği mektupta, söz konusu testlerle ilgili devam edenVodafone Türkiye reklamlarında, markasının daha fazla yer almaması gerektiğini hatırlattı.

Kalorifer peteklerinin kanalları suyun akışını hızlandırmakta olup ayrıca tıkanıklıkların oluşmasını da engellemektedir. Periyodik olarak belirli aralıklarda petek temizliğinin yapılması gerekmektedir. Periyodik olarak petek temizliği yapılmayan ev ve işyerlerinde ısı eşit bir şekilde dağıtılamaz ve kombinizdeki sıcaklığını yükselttiğiniz halde üşüdüğünüzü farkedersiniz. Bu yüzden petek temizliği için 0541 785 28 37 numaralı telefonumuzdan 7/24 saat ulaşabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder